E-commerce

U bent hier

Meer en meer mensen kiezen voor het comfort van online shoppen. Vanuit hun zetel hebben ze een goed overzicht over het aanbod en hun bestelling staat even later bij hen voor de deur. Waarom zou je als bedrijf hier niet mee van profiteren en ook jou producten online aanbieden. Op deze manier kan je je markt aanzienlijk vergroten.

Goed e-commerce platform

Een goed e-commerce platform doet al heel wat taken in jouw plaats. Zo kan je makkelijk van overal je bestellingen opvolgen en producten bijwerken. Het platform dat wij gebruiken is ook volledig te ontwerpen en structureren naar je eigen wens. En dit op een betaalbare manier. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je webshop perfect aansluit bij het imago van je zaak. Dit platform zorgt ook voor een makkelijke integratie met diverse systemen voor bv. je e-mail marketing of stock beheer. Shopify is één van de systemen die we bij Convertis gebruiken om bedrijven te helpen hun producten online te brengen.

Uitgebreide meetbaarheid

Een van de grootste voordelen van webshops is de uitgebreide meetbaarheid. Je kan makkelijk zien wie je bezoekers zoal zijn en hun gedrag in je webshop opvolgen. Deze meetbaarheid zorgt er natuurlijk ook voor dat je heel eenvoudig kan zien hoeveel omzet een bepaalde marketingcampagne je opgebracht heeft. Op deze manier weet je direct in welke marketingkanalen je best nog meer kan investeren om nieuwe klanten te bereiken en je omzet te verhogen.

Heel het e-commerce verhaal sluit natuurlijk perfect aan bij onze andere diensten. Bij ons ben je dan ook op de juiste plaats voor uitgebreid advies om met e-commerce van start te gaan. Contacteer ons en wij geven je graag vrijblijvend meer uitleg bij een heerlijk kopje koffie.