Waarom je vandaag nog moet beginnen met een webshop

U bent hier

Je hebt een klein winkeltje in een dorpje ergens in Vlaanderen. Je verkoopt er de beste producten in omstreken. Iedereen is er helemaal gek van! Je biedt deze producten echter niet online aan... Waarom niet? Je doelpubliek stijgt ineens van een paar duizend mensen naar iets meer dan 6 miljoen mensen. Of nog veel meer als je Nederland er ook bij telt.

Ik hoor regelmatig zaakvoerders klagen dat 'het internet' hun business kapot maakt. Ik vraag dan altijd verbaasd waarom ze zelf geen gebruik maken van 'het internet' in plaats van erover te klagen. Dat laatste zal waarschijnlijk makkelijker zijn... En het onbekende schrikt vele af. Online verkopen is nochtans niet zo veraf als vele denken. Met een systeem zoals Shopify ben je op enkele dagen tijd je producten online aan het aanbieden. De enige vaste kost voor je eigen webshop is 26 euro per maand. En plots kan heel de wereld bij jou komen winkelen...

Komen mensen plotseling massaal bij jou kopen als je een webshop hebt? Natuurlijk niet! Toen je je winkel pas geopend had kwamen de mensen toch ook niet vanzelf, toch? Je zal mensen nog altijd moeten overtuigen van de uitstekende kwaliteit van je producten en jouw uitmuntende service! Hoe je dit best aanpakt in de online wereld lees je in onze andere posts. Maar het is natuurlijk een stuk makkelijker voor mensen wanneer ze met een klik kunnen bestellen als ze je bericht lezen over jouw nieuwe producten.

Oh ja, en laat ons zeker even weten wanneer we eens in jouw virtuele winkel kunnen langskomen!

Gerelateerde Berichten