Een gratis promotie tool voor bedrijven die bijna niemand gebruikt

U bent hier

Heb je een winkel? Wil je meer mensen tot bij jou in de winkel krijgen? Lees dan zeker verder, dit artikel is speciaal voor jou!

10 jaar geleden gingen mensen opzoek naar jouw producten en diensten via een dikke papieren boek. De gele gids. Tijdens zijn ondertussen echter veranderd. En tenzij dat jouw doelpubliek bestaat uit personen tussen 70 en 90 jaar ben ik er vrij zeker van dat weinigen je nog zullen vinden via dit medium.

Hoe vinden mensen jouw bedrijf dan tegenwoordig? Google! Er zijn natuurlijk nog vele andere kanalen via welke potentiële klanten jou zullen vinden. Maar als we kijken naar de manier hoe de gele gids werkt, dan is Google daar zeker de grootste vervanger voor geworden. En zelfs al heb je geen website, toch kan je ervoor zorgen dat mensen jouw bedrijf vinden.

Hoe? Google 'Mijn Bedrijf'!
Dit is een handige tool die Google ontwikkeld heeft voor bedrijven om meer controle te krijgen over de manier hoe jouw bedrijf weergegeven wordt op de verschillende platformen van Google. Je kan er makkelijk je adres en openingsuren beheren, foto's toevoegen en statistieken bekijken. En het beste van alles, je kan dit nu onmiddellijk doen en het is gratis. Surf nu naar https://www.google.com/intl/nl/business/ en zorg ervoor dat mensen jouw bedrijf vinden!

Dit is een vrij basic online marketing tip, maar dit is nog maar het begin. Binnenkort zal ik nog verder ingaan op andere online marketing strategieën en nog veel meer tips geven. Meer info over wat er nog allemaal op het programma staat volgt nog in de komende dagen. Wil je dus op de hoogte blijven van al deze tips en strategieën om meer klanten te bereiken in deze digitale tijd? Like dan zeker onze facebook pagina van Convertis.

Zijn er online marketing vragen waar jij mee zit? Laat het mij zeker even weten en dan probeer ik je vraag te behandelen in een volgende post.

Gerelateerde Berichten